VSAKA DESKA JE UNIKAT NARAVE. VSAK NAŠ PRODUKT JE UNIKAT VAŠIH ŽELJA.


MARKO IN GORDANA
POVIRK


Pri vstopu na trg z lastnim podjetjem naju je vodila strast do lesa ter želja, da tudi najzahtevnejšim strankam ponudiva vrhunske izdelke in storitve ter v njihov dom vneseva toplino, prijetno strukturo in vonj visoko kakovostnega lesa.
Ko je najina družina rasla, sva ljubezen do lesa prenašala tudi na svoja otroka. Tudi danes nama vedno priskočita na pomoč in sta najina motivacija, podpora in glavno gonilo za vztrajnost na poslovni poti.

Smo družinsko podjetje, ki že več kot 30 let uspešno posluje in skrbi za najzahtevnejše stranke. Naša strast je prodaja parketa, stopnic, lesenih teras in fasad, vrtnega pohištva ter jedilnih miz in stolov, žara ofyr in dodatkov za dom, ki v dom prinesejo pristno udobje in estetski užitek.


SKRB ZA NAŠE STRANKE JE KLJUČNA


Na podlagi svojih dolgoletnih izkušenj strankam pomagamo do prave odločitve pri izbiri parketa ali lesene terase, najprimernejše za njihov dom. Stranko želimo tudi osebno spoznati, da ji lahko kar najbolje svetujemo.

Poleg prodaje pa je naša največja prednost lastna montaža parketa ter lesenih stopnic, teras in fasad. Stranka tako ob nakupu materiala dobi tudi izvajalca za vgradnjo lesene talne ali stenske obloge. Po vgradnji zagotavljamo tudi vzdrževanje, zato ostajamo zvest partner svojih strank še leta po opravljeni montažI.

NAŠA ZGODBA, NAŠ TEMELJNI KAMEN


Vrednote: Poštenost in trdo delo.
Cilji: Osrečevati in zadovoljiti nove ter obstoječe stranke.
Vizija: Dosegati naše cilje. Kajti dokler nam bo to uspevalo, bomo zadovoljni tudi mi in kasneje najini nasledniki.

Vljudno vas vabiva, da nas obiščete v razstavnem paviljonu Scarabej Skupine na Topniški ulici 54 v Ljubljani, kjer si lahko ogledate razstavljen parket, pohištvo ali dodatke za dom ter ob tem spijete skodelico kave ali v miru prelistate kataloge naših skrbno izbranih dobaviteljev.

Pokličite nas na 041 610 589 in se dogovorite za sestanek.